Update van Bert van Straten: Langs deze weg willen we graag iedereen enorm bedanken die heeft gereageerd op één van de herplaatsers! Helaas is het door de grote drukte en de vele reacties niet mogelijk geweest om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Op dit moment hebben Nina (Samojeed), Emma (Jack Russell Terriër), Loekie (Chihuahua) en de beide Teckels Holdie en Lillie een mandje gevonden. Lexie (Boomer) en Pim (Chihuahua) wachten nog op een nieuw baasje. Heeft u serieuze belangstelling om één van deze hondjes te adopteren? Dan kunt u mailen naar hulp@packleader.nl

Wat een prachtig en tegelijkertijd dieptriest verhaal van Bert van Straten, onze nieuwe columnist.

Een huis met 16 goede bedoelingen, inderdaad. Wat kan het ongeluk mensen toch treffen en daar zijn dieren dan uiteindelijk vaak weer de dupe van. Zo ook in dit geval.

Wat zou het mooi zijn als we via PiepVandaag, Bert kunnen helpen voor deze honden een nieuw thuis te vinden!

Daarom hier alle honden die per direct op zoek zijn naar een nieuw baasje!

Bij interesse, kun je contact opnemen met Bert via: info@packleader.nl.

Nina
Nina

Nina (geplaatst)

Ras: Samojeed (geen stamboom)

Geslacht: teef

Medisch: niet gesteriliseerd

Nina is een vrolijke en vriendelijke Samojeed van 8 maanden oud met veel energie. Ze zoekt daarom een baasje die ook veel energie heeft en die lekker vaak met haar op pad gaat. Nina is vriendelijk naar mensen,  kinderen en honden.

 

Pim en Cloë
Cloë en Pim (rechts op de foto)

Pim

Ras: Chihuahua (geen stamboom)

Geslacht: reu

Medisch: gecastreerd

Geboortedatum: 27 september 2009

Pim is een leuke iets te dikke Chihuahua. Hij is wel wat angstig zowel in omgang met mensen als honden en daardoor iets lastiger benaderbaar. Bijten zal hij zeker niet! Pim is tijdelijk geplaatst bij Jaap en Corina, die Cloë een Zwitserse herder als herplaatser hebben. Cloë is niet zo goed met andere honden, maar nadat Bert op een veilige manier de honden met elkaar kennis heeft laten maken, liepen ze samen als grote zus en kleine broer van het terrein af!

Loekie
Loekie

Loekie (geplaatst)

Ras: Chihuahua

Geslacht: reu

Medisch: gecastreerd

Geboortedatum: 15 oktober 2009

Loekie is een leuke Chihuahua maar in eerste instantie wat voorzichtig met kennismaken. Blaft dan hard maar eenmaal op schoot wil hij niet meer weg. Een echte Chihuahua dus! In omgang met andere honden is hij geen probleem, drukke honden kregen een felle blaf en begrijpen meteen de boodschap. Leuk pittig ventje!

Lexje
Lexje

Lexje

Ras: Boomer

Geslacht: reu

Medisch: gecastreerd

Geboortedatum: 18 mei 2011

Lexje is een vriendelijk en gemakkelijk Boomertje, die goed met andere honden kan. Hij is dol op gezelschap en maakt graag deel uit van het gezinsleven. Dit leuke hondje met zijn knuffelige vacht zoekt een gezellig mandje!

Emma
Emma

Emma (geplaatst)

Ras: Jack Russell terrier

Geslacht: teef

Medisch: gesteriliseerd

Geboortedatum: 4 september 2011

Emma is een lekker pittig Russeltje, dat ook goed met kinderen en andere honden kan. Het is een vrolijk en energiek hondje dat goed op haar plek zal zijn bij sportieve mensen die er graag op uit gaan. Wie heeft er zin in actieve wandelingen met dit prachtige zwartbruine hondje?

Nogmaals bij interesse, mail naar info@packleader.nl.

De teckels Holdie en Lillie van de foto bij het bericht van Bert zijn inmiddels geplaatst bij de dierenarts. Goed nieuws!

Holdie en Lillie
Holdie en Lillie met hun nieuwe baasje