Foto na foto komt binnen in de mailbox van PiepVandaag. Het ene dier nóg leuker dan het andere! Maar allemaal maken ze kans om te winnen in de PiepVandaag Fotowedstrijd: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!” Bentley is vandaag de Vakantiefoto van de Dag!

kat
Bentley, ingezonden door Dina de Rode uit Noordlaren

“Mijn huisdier heet Bentley, ze is een Europese korthaar geschat op 5 jaar oud (weten we niet zeker, ze kwam als zwerfkat in het asiel). Bentley laat zich niet graag oppakken en heeft een hekel aan andere dieren, dus een pension was geen optie. Daarom bleef ze lekker thuis tijdens onze vakantie, lekker zonnen in onze tuin en die van de buurman die op haar gepast heeft. De buurman heeft kennelijk goed voor haar gezorgd, en ze heeft hem beloond met een dode muis….”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl