Mensen die er seksueel genoegen aan beleven om jonge meisjes dieren te zien mishandelen en doden: ze bestaan. Sterker nog, hier zit een hele handel achter van zogenaamde snuff of crush video’s met gruwelijke beelden die worden geproduceerd, gedistribueerd en verkocht, zodat een kleine groep mensen er een kick van kan krijgen.

Camera - crush video
Foto: Marcin Wichary / Foter / CC BY

Marteling

PETA Azië werkt al twee jaar aan deze misselijkmakende zaak, waarin kinderen en dieren worden uitgebuit. In de filmpjes is volgens PETA te zien hoe schaars geklede tienermeisjes op dieren staan en stampen, van muisjes tot grote honden. Ook worden honden levend gevild, konijnen levend verminkt en verbrand en puppy’s doodgetrapt. Blijkbaar is er een markt voor dit soort zieke films en beleven de kijkers er plezier aan te zien hoe dieren worden gemarteld en op een langzame, pijnlijke manier gedood.

Opgepakt

De mogelijke bron van de crush video-industrie: de Filippijnen. Samen met het Philippine National Bureau of Investigation heeft PETA enkele producenten weten te achterhalen, een echtpaar dat woonde in een afgelegen deel van het land. Het stel zit nu vast en zal hopelijk worden veroordeeld voor deze misdaden. PETA Azië hoopt dat dit een duidelijk signaal is voor de industrie.

Laat de Filippijnse ambassadeur weten dat je de verkoop van crush video’s misdadig vindt door je naam in te vullen op deze pagina.

Bron: PETA Azië ©PiepVandaag.nl Angelique Lagarde


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.