Van de vele leuke inzendingen die PiepVandaag heeft ontvangen naar aanleiding van de fotowedstrijd die we hebben uitgeschreven, Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!, laten we alvast wat voorproefjes zien. Vandaag is dat de foto van Bullep.

bulldog hond

Bullep, ingezonden door Karin Adams uit Waalre

“Wij gaan vanwege onze hond niet op vakantie. Maar we gaan wel lekker wandelen of naar de bossen, dat vinden we heerlijk. Wij hebben een lieve eigenwijze Franse bulldog en die heet Bullep. Hierbij onze vakantie foto. Lekker afkoelen in het water, heerlijk.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl