De Amsterdam International Fashion Week is bijna in zicht. Van 25 t/m 29 januari showen vele Nederlandse ontwerpers hun nieuwe collecties aan inkopers, stylisten, klanten, moderedacties en fashionista’s. Modeontwerper Bas Kosters, tevens bontgenoot, gaat de openingsshow van de zestiende Amsterdamse Modeweek verzorgen. 

De Fashion Week zal niet alleen knallend worden geopend met Bas Kosters, ook geeft hij traditiegetrouw een groot feest aan het einde van de Modeweek; de befaamde Anti Fashion Party.

Anti Fashion Party is jaren geleden bedacht door modeontwerper Bas Kosters en Fur Free Fashion oprichtster DJ Wannabeastar, als tegenhanger van de ‘glamoureuze’ Amsterdam Fashion Week. Tijdens de Anti Fashion Party wordt de wansmaak gevierd in de allerfoutste outfit, maar dan wel bontvrij! Het thema deze elfde editie is namelijk Anti Fashion Anti Fur Anti Party, a Furry Bad Party. Dus trek een lelijke smoking of foute jurk aan en dans mee!

Fashion Victims die het licht hebben gezien krijgen tijdens de Anti Fashion Party de gelegenheid om ter plekke hun bontjes in te leveren. Met het ingezamelde bont geeft Stichting Bont voor Dieren voorlichting op scholen.

ANTI FASHION PARTY 28 januari 2012
OT301, Overtoom 301, Amsterdam
Entree: € 5
Meer informatie: www.antifashionparty.nl