Wakker Dier presenteert ‘Vegetarische Verrukkingen’: het Verleidelijke Kookboek voor Echte Mannen. Een ideaal cadeau voor de decembermaand, want tijdens de feestdagen staat er vaak veel vlees op het menu. Dit kookboek is speciaal gericht op de ‘echte mannen’ van het type “zonder mijn stukje vlees kom ik de dag niet door”. In ‘Vegetarische Verrukkingen’ verleiden actrice Katarina Justic en model Chandra Merx deze mannen met sexy foto’s tot het bereiden van een vegetarische maaltijd. Om de mannen rustig te laten wennen, bevat het boek één makkelijk recept per maand. Misdaadverslaggever en ‘echte man’ Peter R. de Vries is al verleid door de dames en schrijft in het voorwoord dat hij “nu geleerd heeft dat er ook andere gerechten zijn die hij graag heet krijgt opgediend”. ‘Vegetarische Verrukkingen’ is vanaf vandaagte bestellen in de webshop van Wakker Dier.

Om de mannen alvast op te warmen voor een vegetarische maaltijd, heeft Katarina Justic een sexy promotiefilmpje opgenomen.

Veel dames klagen dat hun man niet diervriendelijk wil mee-eten, laat staan koken. Het gaat  om de typische man die roept dat hij zonder zijn dagelijkse stukje vlees de dag niet doorkomt. Bij velen wil zelfs het idee dat een vegetarische maaltijd lekker kan zijn er niet in. Wakker Dier wil de vrouwen helpen om ook van deze ouderwetse mannen moderne flexitariërs te maken, die één of meerdere keren per week geen vlees of vis eten.

Het sexy, vegetarische kookboek ’Vegetarische Verrukkingen’ bevat twaalf simpele, maar bijzonder smakelijke recepten met Hollandse groenten van het seizoen. Elk recept is aangekleed met een spannende foto van Katarina of Chandra in een sexy pose met de benodigde ingrediënten.

Na een eerder succes in 2008 brengt Wakker Dier ‘Vegetarische Verrukkingen’ opnieuw uit. De individuele recepten zijn nu ook te bekijken op de website. Het verleidelijke kookboek is samengesteld in samenwerking met Shapeshifter (vormgeving), Joost van Manen(fotografie) en Dominika Swietlik van Bcreatives (visagie). Hetpromotiefilmpje is van Robert Dupper. ‘Vegetarische Verrukkingen’, het eerste Verleidelijke Kookboek voor Echte Mannen is voor € 13 verkrijgbaar via .