Dit jaar bestaat PiepVandaag 5 jaar! In die vijf jaar hebben we veel mooie reportages gemaakt. Om meer van zulke verslagen te maken hebben we jouw hulp nodig. Steun ons met een donatie: NL65 TRIO 0198 0364 93 t.n.v. Stichting Piepvandaag. En blijf onze reportages en artikelen bekijken, lezen en delen. Samen sterk voor een mooiere wereld!

Vijf jaar PiepVandaag

De afgelopen vijf jaar kon je niet alleen vele interessante, aandoenlijke en aangrijpende artikelen lezen op PiepVandaag.nl, we maakten ook diverse reportages in binnen- en buitenland. We spraken onder meer met helden als Jane Goodall en Ric O’Barry, maakten een reportage over het tienjarig bestaan van Stichting Melief, filmden undercover bij het barbaarse evenement Toro de la Vega, lieten zien hoe dieronterend de rundertransporten naar Turkije zijn, redden een vleeskalfje van de slacht en brachten het naar Norma’s Universum. Ook maakten we een documentaire over het lot van galgo’s in Spanje: Broken Spirit, The Galgo’s Last Run en filmden de misstanden op paardenmarkten. En ter gelegenheid van dit jubileum interviewde Loretta Schrijver onlangs de hoofdredacteur van PiepVandaag, Karen Soeters.

PiepVandaag gaat door met het aan de kaak stellen van wantoestanden. Maar ook blijven we je informeren  over positief nieuws uit de dierenwereld. Onderstaande video geeft je een indruk van de reportages die we de laatste vijf jaar hebben gemaakt.

@PiepVandaag.nl