Het ene leuke beest na het andere komt onze mailbox binnen! PiepVandaag heeft veel inzendingen ontvangen naar aanleiding van de fotowedstrijd die we hebben uitgeschreven, Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk! Vandaag laten we de de foto van Maceo alvast zien als voorproefje.

Kat
Maceo, ingezonden door Carola Christan uit Amsterdam

 “Dit is een foto van Maceo, het is een gewone huis- tuin- en keukenkat, hij is twaalf jaar oud en ook al twaalf jaar bij ons. Hij was als kitten gedumpt, achtergelaten in een vuilnisbak bij een snackbar waarna hij bij een stichting voor moederloze kittens is ondergebracht. Daar zag ik hem twaalf jaar geleden en was ik meteen verliefd. Het is de beste, slimste, liefste kat die ik maar kon wensen en een echte vriend. Omdat ik eigenlijk nooit op vakantie ga, ben ik altijd thuis en volg ik het voorbeeld van mijn kat die, zoals je ziet, erg goed is in thuis vakantie vieren; lekker zonnebaden en relaxen en daar intens van genieten. Als ik naar deze foto kijk, ben ik al een beetje op vakantie..”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl