Honden, katten vogels… onze mailbox raakt overspoeld met geweldige vakantiefoto’s van de Nederlandse huisdieren. Voor de fotowedstrijd “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!” kun je een foto insturen van jouw huisdier op zijn of haar vakantieadres. Elke dag laten we als voorproefje de “Vakantiefoto van de dag” zien en vandaag is dat Lore!

vogel
Lore, ingezonden door Fam. Goderis Degryse

“Ja, inderdaad! Als je een huisdier hebt moet je er voor zorgen ook tijdens de vakantie daarom gaat onze Lore steevast mee op reis.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl