Vier gulle bedrijven hebben een nieuwe ambulance geschonken aan Stichting AAP. Met deze goed uitgeruste bestelauto haalt AAP noodlijdende dieren uit heel Europa op. Maar daarnaast kunnen dieren die vanuit AAP klaar zijn voor een nieuw leven in een gerenommeerde dierentuin of permanente opvang door AAP-medewerkers en -vrijwilligers naar hun nieuwe thuis gebracht worden.

dierenambulance Stichting AAP

De oude ambulance deed jarenlang uitstekend werk voor AAP door vele dieren te vervoeren door heel Europa, maar het was hoog tijd voor een vervanger. De nieuwe wagen is van alle gemakken voorzien, waaronder een nóg  betere klimaatregeling voor de dieren. Zo kan altijd gereden worden, zomer of winter. Een automatische versnellingsbak en comfortabele vering zorgen ervoor dat de reis voor de dieren zo ontspannen en comfortabel mogelijk wordt. De oude ambulance wordt niet helemaal afgeschreven, maar zal in noodgevallen nog als back-up dienen.

Stern Auto sponsorde de bestelwagen, Line-X leverde de coating, Karhof verzorgde de verbouwing van de  Mercedesbus tot een dierenambulance en Bee-design sponsorde de bestickering.

Bron ©PiepVandaag.nl