Comité Dierennoodhulp (waar Red een Legkip een initiatief van is en bekend van de paasactie van PiepVandaag) en de Werkgroep Hulp Inbeslaggenomen Honden zoeken voor zes pups een liefdevol en goed huis.

Ouders
Ouders Gaby en Gozer

Het gaat om vier reutjes en twee teefjes van negen weken oud. De vader van de pups is een Duitse herder en de moeder een kruising Duitse herder met een witte herder. Beide ouders van de pups zijn in beslag genomen toen de pups vijf weken oud waren. De reu had een klein hondje verwond. De moeder van de pups heeft helemaal nooit iets gedaan. Ze reageerde alleen fel op de komst van de politie in haar huis.

Voor de politie was dat helaas reden om beide honden met de pups in beslag te nemen en zowel de teef als de reu te laten testen. De pups werden toen ze 7 weken oud waren door justitie weer terug gegeven aan de eigenaren. De ouders zitten nog gevangen in de opslag in afwachting van de uitkomst van de test die zal bepalen of ze mogen blijven leven. Meer informatie

De pups zijn geënt en de eigenaren hebben ze gesocialiseerd door ze in aanraking te laten komen met andere mensen, kinderen, winkels et cetera.

We zoeken voor deze zes pups lieve baasjes die de tijd en aandacht voor een pup kunnen opbrengen, die bereid zijn om met de pup op cursus te gaan zodat het een sociale hond wordt en de hond later ook voldoende beweging kan geven. Duitse herders zijn vaak erg baasgericht en willen graag werken.

Pup 1
Pup 1
Pup 2
Pup 2
Pup 3
Pup 3
Pup 4
Pup 4
Pup 5
Pup 5
Pup 6
Pup 6

Heb je belangstelling neem dan contact op met eigenaar Anco Ladenberg via jacobusladenberg@live.nl.

©PiepVandaag.nl