De Vakantiefoto van de Dag is Milo!

hond
Milo, ingezonden door Jessica de Boer uit Spaarndam

Over Milo
“Ik ga op vakantie en ik neem mee…mijn grote vriend MILO. Want een dag zonder Milo is een dag zonder liefde! Milo is een kruising van een Jack Russel en een Boeren Fox, enorm lief en wil overal mee naar toe. Wij nemen Milo altijd mee op vakantie. Of dit nu naar het circuit in Frankrijk is of ‘gewoon’ op vakantie. Deze foto is genomen in Frankrijk waar we een groot veld tijdens het wandelen zijn tegengekomen. Een bal en een veld zijn, naast water, de favoriet van Milo.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl