Een overweldigend aantal foto’s krijgen wij nog iedere dag binnen naar aanleiding van de PiepVandaag fotowedstrijd: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!”. Iedere dag kiezen we een leuke foto uit, om alvast als voorproefje te laten zien. Vandaag is de Vakantiefoto van de Dag Lieke!

hond
Lieke, Ingezonden door Linda Kleine

Over Lieke
“Wij gaan op vakantie en nemen meer onze gekke appenzeller Lieke. Ieder jaar gaan we met de boot op vakantie en gaat Lieke met ons mee. We proberen zo vaak mogelijk naar het strand te gaan omdat Lieke gek is op frisbeeen en zwemmen.”
Linda Kleine te Hoogeveen, 26 jaar  

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl