We krijgen de leukste inzendigen voor de fotowedstrijd: Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk! Ieder dag publiceren we een “foto van de dag”, als voorproefje op alle mooie foto’s die we gaan zien. Vandaag is dat de Labradorpup Buddy.

puppy labrador
Buddy, ingezonden door Emily Hullegie uit Zwolle
Over Buddy
“Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn lieve labrador pup buddy natuurlijk! Op deze foto zoekt ze een koel plekje in de schaduw van een plantenbak.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl