In aanloop naar de presidentsverkiezingen in de Vernigde Staten duiken er met regelmaat gruwelijke foto’s op van de jonge Trumps, Donald Trump jr. en zijn broertje Eric poserend naast door hen afgeslachte dieren.

jonge trumps
Donald Trump Jr. is dol op doden van dieren | Foto: screenshot video

Trump senior vergelijkt de hobby van zijn zoons om op kill safari’s te gaan in Afrika met een potje golf:

“Mijn zonen houden van jagen. Eric is een jager en ik zou zeggen dat hij par speelt, zo niet beter. Ze zijn goede scherpschutters, hebben een goed schot en houden van de sport. Net zoals golf. Ik doe dat niet.”

De foto’s van de zonen van Trump naast hun jachttrofeeën zijn en worden door tegenstanders van de jacht op social media gedeeld. Op deze gruwelijke foto’s poseren Eric en Donald jr. met de slachtoffers van hun jachttripjes: een luipaard, antilope, olifant en krokodil.

https://www.instagram.com/p/BIGAfoeDNo5/?taken-by=sharonosbourne

Sharon Osbourne, vrouw van Ozzy en en X factor jurylid, heeft de foto van de zonen van Trump met een dood luipaard in hun armen gedeeld op haar Instragram account. En vraagt aan haar 2,4 miljoen volgers:

“Serieus? Een goed voorbeeld voor de mensheid, dieren doden in Afrika?! Walgelijk.”

Vorig jaar werd nog gedacht dat de hobby van zijn zonen hem nog wel eens de kop zou kunnen gaan kosten in zijn gooi naar nominatie van Republikeinse presidentskanditaat, maar zoals iedereen inmiddels weet, heeft Trump sr. deze verkiezing afgelopen week gewonnen.

Bron: Daily Record ©PiepVandaag.nl Lianne Raat