Kip bungelt voor hondenkar op snelweg (video)

Een kip laten bungelen voor een hondenkar die met grote snelheid over de openbare weg rijdt. Een misplaatste grap? Helaas niet.

Hondenkar - kip

Screenshot video

Op LiveLeak is er een filmpje opgedoken waarin te zien is hoe een hond een kar, met daarin een man, voort trekt. Voor zijn neus bungelt een kip in een piepklein kooitje. De kar rijdt met grote snelheid over de openbare weg, met toeterend verkeer om zich heen.

Het tafereel zou zich in China hebben afgespeeld. De hondenkar met bungelende kip werd gefilmd door een scooterrijder, die het blijkbaar allemaal maar vermakelijk vindt: hij steekt zijn duim omhoog.

Wereldwijd wordt er verschillend gereageerd op de video. De Britse krant The Mirror ziet er geen kwaad in. Die vindt het wel een milieuvriendelijke manier van transport: het is gratis en stoot geen broeikasgassen uit:

“Deze uitvinding kan pas echt de wereld redden.”

Veel mensen, die het filmpje op Imgur bekijken, vinden het wel vermakelijk, maar veel mensen maken zich ook zorgen om de kip en de hond.

Buiten het feit dat dit een levensgevaarlijke situatie is voor zowel hond als kip, kan vooral de kip niet anders dan doodsangsten uitstaan tijdens deze helse rit.

Bekijk de bizarre video hier

Bron: HLN.be ©PiepVandaag.nl Monique van Dijk Armor

Gerelateerde artikelen:

Reacties

  1. Mij viel direct de arme kip op. Moet je eens als prooi voor de muil van je potentiële moordenaar hangen. Ik kan er geen “bravo” roepen. Maar volgens mij zal de hond ook niet lang meedoen. Hij begrijpt dan dat die kip nooit voor hem zal zijn.
    Je blijft niet uitgepraat/geschreven over onnozele of wrede mensen!

  2. Volkomen idioot natuurlijk en bijzonder kwalijk! Laat die man lekker zelf gaan lopen of fietsen, dat is goed voor zijn gezondheid én voor het milieu. Het is levensgevaarlijk voor de hond en de kip, maar ook voor andere weggebruikers die er door afgeleid worden. En wat zullen die dieren, en met name de kip, doodsangsten uitstaan. Onvoorstelbaar dat blijkbaar veel mensen dit “vermakelijk” vinden. Dit zegt een hoop over de verwarring waar de mensheid zich in bevindt. Hopelijk zal er opgetreden worden tegen deze man zodat dit stopt en het niet andere mensen ook op het idee brengt om iets dergelijks te gaan doen.