We kunnen een voorbeeld nemen aan de jeugd van tegenwoordig. Onlangs kreeg de World Society for the Protection of Animals (WSPA) twee hele leuke berichten binnen van donateurs. Sanne van 15 en Larissa van 9 hebben een groot dierenhart en besloten in actie te komen voor WSPA. En hoe!

Sanne haalt €346,- op
Dierenliefhebster Sanne, 15 jaar, besloot om geld op te halen voor WSPA bij de plaatselijke Albert Heijn. Met een zelfgemaakte collectedoos en een groot hart voor dieren is het haar gelukt om maar liefst €346,- op te halen! Een heel mooi resultaat waar de WSPA en natuurlijk de dieren Sanne erg dankbaar voor zijn.

Larissa zet zich in tegen de handel in hondenvlees
Ook Larissa van 9 besloot zich in te zetten tegen dierenleed. Zij was zo geraakt door het bericht van de WSPA over de handel in hondenvlees, dat ze in actie kwam. Ze maakte posters waarin ze mensen opriep om donateur van WSPA te worden. Deze posters hing ze voor het raam.  Ook besloot Larissa een tijdschrift te maken over ijsberen. Hiermee hoopt ze zelf ook geld op te halen. Ze sloot haar email af met de volgende aanmoediging:  “Ik hoop dat jullie nog heel veel honden redden (en andere dieren natuurlijk)!”  

Met kinderen als Larissa en Sanne ziet de wereld er een stuk rooskleuriger uit voor de dieren. Nu maar hopen dat heel veel anderen geinspireerd maken door deze dierenliefhebbers!

Bron: WSPA