Een 64-jarige vrouw uit Engeland hoeft niet de cel in wegens bestialiteit. De vrouw had jarenlang seks met honden op seksfeestjes, maar wist niet dat dit verboden was, zo verklaarde ze in de rechtbank. De rechter vond dat de vrouw genoeg was gestraft, omdat ze publiekelijk is vernederd wegens haar daden, en veroordeelde haar tot slechts een taakstraf.

stoplicht Orlando labrador dierproeven
Foto Credit: hobbers1973 via Compfight cc

Carol Bowditch heeft in de rechtbank toegegeven seks te hebben gehad met honden, waaronder een Sint-Bernardshond en een zwarte labrador. Op de bizarre seksfeestjes keken de eigenaren van de honden toe hoe vrouwen seks hadden met hun huisdieren, waarna ze zelf aan de beurt waren.

Bowditch dook op in een uitgebreid politieonderzoek naar de seksfeesten. Ze vielen haar huis binnen en vonden hier een DVD en een USB-stick met daarop videobeelden en foto’s van de vrouw die gepenetreerd werd door honden en orale seks met ze had.

Bowditch heeft in de rechtbank bekend jarenlang seks te hebben gehad met honden, maar verklaarde niet te weten dat dit illegaal was. De rechtbank heeft haar veroordeeld tot een taakstraf, wordt ze 12 maanden lang in de gaten gehouden en moet ze zich 16 weken aan een avondklok houden. Ze had maar liefst 2 jaar de cel in kunnen gaan voor bestialiteit.

De 65-jarige man Daniel Galloway, die op hetzelfde adres woont als Bowditch, heeft bekend de vrouw te hebben geholpen bij de feesten. Tevens is bij hem tijdens de huiszoeking onder andere kinderporno aangetroffen. Zijn zaak dient later bij de rechter.

Bron: Mirror ©AnimalsToday Monique van Dijk Armor