Stray Animal Foundation Platform (de belangenorganisatie voor zwerfdieren) organiseert op 6 april het Zwerfdieren FestivalVan de Straat‘. Van de Straat wordt georganiseerd ter ere van Wereld Zwerfdierendag en is een vrolijk evenement waar straatactiviteiten (straattheater, straatmuziek en straatkunst) afgewisseld worden met activiteiten voor hond en baas.

Zwerfdieren Festival
© Stray Animal Foundation Platform

Robert Schoemacher, ambassadeur van Stray-AFP en met een groot hart voor zwerfdieren komt het festival openen. Er is een markt met leuke kraampjes. Bezoekers kunnen deelnemen aan tal van leuke activiteiten: de Grote Zwerfdierenquiz, de Doggy Marathon van Stichting VIER VOETERS, samen met je hond gymmen, een spiegelworkshop doen met je hond. Daarnaast is er muziek, straatband Trikosis, een springkussen voor de kids en kun je genieten van een hapje en een drankje. Wil je precies weten wat er allemaal te doen is klik dan op de link: Zwerfdierenfestival.

Het festival vind plaats op het Erkemeder hondenstrand. In dit prachtige natuurgebied kun je heerlijk wandelen en je hond laten zwemmen.

Kortom, Van de Straat is het leukste paasuitje voor jou en je hond!!!!

Tijd: 6 april 2015 11:00 uur tot 17:00

Locatie: Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde

Entree: € 5,- voor volwassenen (alle inkomsten gaan naar de zwerfdieren)

Kijk hier voor een impressie:

Persbericht Stray Animal Foundation Platform