Dierenorganisatie lanceert samen met bekende schrijvers en restaurants website voor diervriendelijke Kerst

EDEV – Een DIER Een VRIEND – heeft vandaag een website gelanceerd waarin zij oproept een diervriendelijk kerstfeest te vieren en die hulp biedt bij de voorbereidingen daartoe. De website bevat meer dan 40 diervriendelijke recepten van bekende schrijvers als Antoinette Hertsenberg, Lisette Kreischer en van diervriendelijke restaurants.

kerst - diervriendelijke Kerst
Foto credit: www.jessfindlay.com via Compfight cc

Daarnaast geeft de website duidelijke tips over hoe makkelijk over te stappen naar een diervriendelijke leefwijze, welke diervriendelijke restaurants met kerst een speciaal kerstmenu hebben en welke kerstcadeaus we het beste onder de boom kunnen leggen, of in een sok kunnen hangen.

Geoffrey Deckers, voorzitter van EDEV – Een DIER Een VRIEND:

“Kerstmis wordt door velen gezien als het feest van vrede. Laat het nu ook een vredesfeest voor dieren zijn en maak er een diervriendelijke kerst van! Jezus was als Esseen immers vegetariër, en we nodigen iedereen dan ook uit onze nieuwe website te bezoeken, en gebruik te maken van de overheerlijke plantaardige recepten die we presenteren.”

Persbericht EDEV


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.