De leuke, lieve en grappige foto’s blijven de PiepVandaag-mailbox binnenstromen! De vakantiefoto van de dag is Famke.

Fotowedstrijd Famke Malou Tichelaar
Famke, ingezonden door Malou Tichelaar uit Zwolle

 “Mijn hond heet Famke. Dit betekent in het Fries ‘meisje’ en ze is een Bullmastiff van 4 jaar oud. Ze is heel groot en daarom zijn mensen snel bang voor haar, terwijl ze juist een enorme knuffel is en altijd op schoot wil en heel dichtbij je wil zijn. Als het vakantie is wil ze altijd bij ons zijn en dus lekker buiten in de zon liggen. Hoe warm het ook is. Als ze maar dichtbij je is. Ze is echt de grootste vriendin van onze familie.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl