In het Indiase Patiala heeft Guardians of the Voiceless begin december een puppy gered die overreden was door een scooter.

Foto: video still Guardians of the Voiceless Facebook Page

Meneer Nila brengt de stichting altijd op de hoogte brengt als hij een ziel ziet die hulp nodig heeft. Deze keer belde hij de Guardians of the Voiceless omdat hij een pup had gevonden die overreden was door een scooter en hevig bloedde.

Bij aankomst had meneer Nila de kleine pup, Kami genoemd, in zijn armen. Haar poot bloedde en het arme meisje was nog steeds erg angstig na wat ze had meegemaakt. Na het meteen toedienen van pijnstillers, hebben ze haar wond behandeld en haar pootje verbonden. Haar poot heeft waarschijnlijk enige tijd nodig om te genezen, maar de Guardians zorgen ervoor dat deze lieve engel net zo lang behandeld wordt totdat ze helemaal pijnvrij is.

Omdat Kami geen moeder of broers en zussen heeft, helpen meneer Nila en een vriend van hem de Guardians met het verzorgen en voeden van Kami.

Guardians of the Voiceless is een non-profitorganisatie die zich onder andere bezighoudt met het redden van straatdieren. Ze is afhankelijk van donorfinanciering om het leven van hulpeloze dieren te verbeteren. Ze verzorgt verwaarloosde en lijdende dieren en probeert een thuis voor hen te vinden. Ook probeert ze om sociaal bewustzijn te creëren over de noodzaak om voor dieren te zorgen.

Het pijnlijke, maar hartverwarmende filmpje kan je bekijken op Facebook.

Bron: Guardians of the Voiceless Facebook ©AnimalsToday Sophie Janssen