Een man in de woestijn van Texas, in de Verenigde Staten, was benieuwd welke dieren er allemaal uit een emmer water drinken wanneer hij die neerzet. Hij besloot een camera in de emmer water te plaatsen en het te filmen. Een geweldig resultaat!

Iedereen heeft nood aan verfrissing! | Foto: YouTube video still

John Wells van The Field Lab woont in de woestijn in Zuidwest Texas, waar hij bij wijze van experiment van alternatieve energie en zo duurzaam mogelijk leeft. Elke dag post hij berichten, foto’s en video’s op zijn blog. Enige tijd geleden verhuisde hij vanuit New York naar Texas, waar hij “in the middle of nowhere” leeft. Hij kreeg het voor elkaar om voor maar 1600 dollar een modern huis te bouwen met zonne-energie en compost.

Op de “Emmer”-video is te zien hoe verschillende dieren, waaronder bijen, kippen, een ezel en een konijn uit de emmer water drinken. Het is een prachtig gezicht. Wells:

“Ik was blij verrast om te zien dat George (het konijn) zijn opwachting maakte. Ik ken hem van alle andere konijnen, vanwege de kleine inkeping in zijn oor.”

Hij voegt snel toe:

“De zwemmen bijen zijn allemaal gered.”

Bekijk de video hieronder:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Bronnen: Bored Panda, Fieldlab

©AnimalsToday Monique van Dijk Armor

 


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.