Kim Kardashian heeft verklaard te stoppen met het gebruik van echt bont. De realityster staat erom bekend vaak bont te dragen en ze leek niet eerder onder de indruk van dierenliefhebbers die haar daarmee confronteerden. Maar iedereen kan veranderen, zo blijkt nu: Kim Kardashian is overgeschakeld naar nepbont.

Kim Kardashian
Kim Kardashian lacht wat ongemakkelijk terijl ze wordt geconfronteerd met haar bontgebruik | Still YouTube

Kardashian maakte het heuglijke nieuws bekend via Snapchat:

“Hai jongens, deze nagels betekenen dat ik in Vegas ben om Cher te zien. Ik heb blauwe nagels, deze jas is van nepbont. Dat is mijn nieuwe ding, nep.”

https://www.instagram.com/p/BiYXen-Bcnw/?hl=nl&taken-by=kimksnapchats

Haar beslissing om bont van dieren in de ban te doen volgt een aantal maanden nadat actrice en dierenrechtenactivist Pamela Anderson Kardashian een jas van nepnertsenbont als cadeau toestuurde. De jas is door haarzelf ontworpen en gemaakt door het Russische merk Only Me. Bij de brief deed Anderson een brief, waarin zij Kim Kasdashian smeekte echt bont uit haar leven te verbannen. De brief luidde:

“Fijne feestdagen vanuit Frankrijk! Neem, in de geest van het seizoen, alsjeblieft deze koraalkleurige nepnertsenjas op heuplengte, speciaal voor jou gemaakt door mijn partners bij Only Me Eco Fur in Rusland”.

De brief gaat verder:

“Zou je, nu we allemaal nadenken over de goede voornemens voor het nieuwe jaar, willen overwegen om een zinvolle beslissing te nemen om te stoppen met het dragen van bont? Je zou een trendy, medelevend voorbeeld stellen… Kim, ik weet dat je jonge fans jou en jouw merk nog meer zullen bewonderen als je bont laat liggen.”

Het lijkt erop dat Pams inspanningen niet onbeloond blijven. Laten we hopen dat Kim Kardashian bij haar beslissing blijft en nooit meer echt bont zal dragen!

Bron: Sun ©AnimalsToday