Het is wetenschappelijk bewezen dat het kijken naar poezenfilmpjes ons gelukkig maakt. Daarom vandaag een heerlijke compilatie van de meest snoezige poezelige kittens.

poezenfilmpjes
Foto: screenshot video NVD AWR/YouTube

Zijn het de kleine oortjes? De minipootjes en staartjes? Het hulpeloze ‘gemieuw’? Waarschijnlijk is het een combinatie van al deze dingen die ons iedere keer weer doen zwijmelen bij het zien van filmpjes met jonge poesjes. Er komen zorgzame gevoelens bij ons boven, en de behoefte om dat kleine, nog op de pootjes wiebelende grut te beschermen.

Kattenkwaad
Daarom vandaag een keer geen zielige geredde dieren – hoewel die natuurlijk altijd de spotlights verdienen – maar een compilatie van allerhande snorrenbeestjes. Zie hoe ze knuffelen met hun mens, of in zijn broek klimmen wanneer het etenstijd is. En dan elkaars voedsel afpikken, je reinste kattenkwaad.

Van alle dieren doen katten het het beste op kanalen als YouTube, en daar maken we vandaag eens heerlijk misbruik van. Tien minuten lang genieten van jonge poesjes leek ons een prima begin van het weekend. Geniet ervan!

https://www.youtube.com/watch?v=FSNRfym_V2g

Bron: NVD AWR/YouTube ©AnimalsToday.nl Bart van Riel