In de twee jaar dat we in Zuid-Afrika gevestigd zijn, hebben we een sterk netwerk opgebouwd van olifantenexperts, NGO’s en onderzoekers. Er zijn volop mogelijkheden om ons werk uit te breiden, maar er is niet voldoende menskracht. Bring the Elephant Home gaat daarom een Field Station openen, op de rand van nationaal park Kruger! Voor dit veldstation zijn we op zoek naar de eerste acht gemotiveerde deelnemers. 

veldstation
Bring the Elephant Home zoekt vrijwilligers voor het nieuwe veldstation in Zuid-Afrika | ©Bring the Elephant Home

Met het Field Station zullen we beter in staat zijn om continu aan olifantenbeschermingsprojecten te werken, met een groter en diverser team.

In april zal een team van – naar we hopen – acht vrijwilligers / studenten naar Zuid-Afrika afreizen. We zoeken nog deelnemers! Dus als dit iets voor je is, lees dan snel de details en neem z.s.m. contact met ons op. En als je iemand kent voor wie dit precies een match is, breng alstublieft de informatie onder zijn/haar aandacht!

Aanmelden voor 18 februari

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden! Aanmelden kan tot 18 februari 2020.

Nadat we de ervaringen van de pioniers hebben geëvalueerd en het programma vastgesteld, zullen vrijwilligers het hele jaar welkom zijn. Om het Field Station op te kunnen zetten, hebben we ondersteuning nodig. Bent je of is je bedrijf bereid om fondsen of materialen voor het Field Station te doneren? Dit helpt ons enorm om onze inkomstenstroom te behouden voor het beoogde doel, namelijk onze projecten die in samenwerking zijn met de lokale gemeenschappen om olifanten te beschermen.

Klik hier om de lijst te zien van de materialen die er nodig zijn en hier om een gift speciaal voor het field station over te maken!

Antoinette van de Water, Nederlandse wetenschapper en olifantenexpert. Oprichter van Bring the Elephant Home.