Poes Chloe uit Spijkenisse is eindelijk terecht. Twee weken geleden liftte ze per ongeluk mee in de caravan van de buren en nam de benen op een parkeerplaats in Frankrijk.

Vermiste huiskat terecht
Foto van Chloe op vermissingsposter

Nietsvermoedend waren de buren van de familie Sanders uit Spijkenisse op weg naar hun vakantieadres in Spanje, toen ze op 29 juli stopten op een parkeerplaats langs de A71 in Chaumond-sur-Tharonne, Frankrijk. Bij het openen van de caravan sprong er een kat uit, die ze herkenden als Chloe, de poes van de buren.

De familie Sanders werd gealarmeerd en reisde direct af naar Frankrijk. Ook de hond was mee, omdat Chloe daar zulke goede maatjes mee is. Urenlang zochten ze naar de verdwenen kat, zonder succes. Nogmaals keerde het echtpaar terug om posters op te hangen. Inmiddels hadden ze de hoop al bijna opgegeven.

poes Chloe
De familie Sanders had posters opgehangen om de vermiste kat te kunnen terugvinden

Afgelopen vrijdag kreeg Gert-Willem Sanders echter een sms waarin stond dat Chloe was gevonden. Eerst wachtte hij de foto’s af, om te zien of het echt om hun kat ging. En jawel, ze was het!

Gisteren heeft de familie hun poes opgehaald bij de opvangplek nabij Reims. Op de Facebookpagina van Gert-Willem Sanders staan foto’s van Chloe in de auto. De gezinsleden zijn enorm blij dat ze met hun geliefde huisdier zijn herenigd:

“WE HEBBEN CHLOE!!!!”

Bron:

©AnimalsToday.nl Angelique Lagarde