Pokémon GO heeft sinds een aantal weken bijna de hele wereld in zijn greep. Onlangs hoorden we berichten over fans die tijdens het spelen van dit spel dieren redden en over asiels die worden leeggehaald door spelers die graag een hond willen meenemen tijdens hun zoektocht. Dat zijn de betere berichten. Maar sommige fans gaan veel te ver in hun manie: een van hen verfde de haren van haar hond knalgeel, zodat het dier eruit ziet als Pikachu.

Pokémon GO
Niet in het belang van de hond | Foto: screenshot video Elihudi Urassa/Facebook via Distractify

De Pokémon GO-fan plaatste een video van haar hond als Pikachu op internet en haalde daarmee de woede van het publiek op haar hals. Een internetgebruiker reageert:

“OMG, dat is zo slecht, het is niet schattig, het is verschrikkelijk wreed. Het schoonwassen van die hond zal niet leuk zijn. De enige voor wie dit leuk is, is de domme eigenaar van die arme hond. Het is zoiets onnatuurlijks om te doen.”

Pokémon GO
Foto: via Distractify

Een andere persoon reageert:

“Geen wonder dat de wereld zo’n zooitje is, als er klojo’s zijn die dit oké vinden.”

Gevolgd door de opmerking:

“Waarom zou je dit überhaupt met een hond willen doen?”

Pokémon GO
Foto: via Distractify

De eigenaar van deze hond stelt duidelijk het eigen vermaak vóór het belang van de hond. En helaas waren er ook reacties van mensen die het allemaal heel erg schattig vonden.

Oordeel zelf en bekijk de video van de Pikachu-hond via deze link.

Bron ©PiepVandaag.nl Monique van Dijk Armor