Eigenlijk wil ik iedereen via deze blog bedanken. Geen paniek dit is geen aankondiging van een afscheid (sterker nog, we worden iedere dag alleen maar groter), maar ik zou graag van de gelegenheid gebruik willen maken mijn dank uit te spreken naar al die 1,5 miljoen mensen (!) die het afgelopen jaar PiepVandaag.nl hebben bezocht.

1,5 miljoen mensen
Bedankt! | Foto: M. van Dijk

Ook wil ik iedereen bedanken voor het feit dat onze petities zo massaal worden getekend en gedeeld. Zo werd de petitie- en e-mailactie die we startten om de lijdensweg van de slachtpaarden in Zuid-Amerika onder de aandacht te brengen in een paar dagen tijd door maar liefst 65.000 mensen getekend. En in 24 uur tijd werden meer dan 30.000 protestmails verstuurd naar verschillende Nederlandse importeurs, supermarkten en snackfabrikanten die het vlees van deze paarden verwerken in hun snacks.

Steeds meer mensen weten ons te vinden als het gaat om het aan de kaak stellen van misstanden of het opkomen voor dier, natuur en milieu.

Community
Op Facebook zijn we een hechte community geworden. Een oproep voor een hond die nergens anders meer terecht kan, maar wanhopig op zoek was naar dat gouden mandje, werd duizenden keren gedeeld evenals een oproep aan mensen die meer informatie konden leveren over hondengevechten.

Onze columnisten die toch iedere keer weer ruimte vinden in hun drukke werkschema maken om een bijdrage voor PiepVandaag.nl te schrijven. Bedankt!

Veel dank ook aan onze redacteuren die er iedere dag op vrijwillige basis voor zorgen dat PiepVandaag.nl gevuld is met het laatste nieuws en achtergronden.

Groeien
En tot slot heel veel dank aan onze trouwe eindredacteuren die op alle mogelijke en vaak ook onmogelijke momenten achter hun computer kruipen om weer een belangrijk nieuwsfeit of achtergrondartikel de wereld in te sturen. En niet te vergeten aan ons ’technisch vernuft’, die telkens weer oplossingen weet te bedenken voor vraagstukken die eigenlijk onoplosbaar lijken en tussen alle bedrijven door de meest slimme nieuwe toepassingen bedenkt waardoor we nog groter kunnen groeien.

Het blijft een geweldig feit dat we elkaar gevonden hebben, en dat de slagkracht die we met zijn allen hebben ontwikkeld alsmaar groter wordt.

Meld je aan
Onwetendheid staat dierenwelzijn in de weg en PiepVandaag.nl wil dat veranderen, met jou. Meld je dus aan als redactievrijwilliger als je denkt, ik wil ook schrijven. Of wil je op een andere manier een bijdrage leveren, stuur een e-mail naar info@piepvandaag.nl. Like onze Facebookpagina, volg ons via Twitter en deel onze berichten, want samen kunnen we die vuist maken om het welzijn van dier, natuur, milieu en dus uiteindelijk onszelf te verbeteren.

Wacht niet tot morgen, PiepVandaag!