Dankzij de gulle donaties en de leden van Omroep Piep! zijn in ieder geval de paarden Frits, Doortje, Guus en Oquendo verzekerd van een fijn huis. Afgelopen zaterdag werden ze opgehaald en dat was natuurlijk een prachtig moment, ook voor Stichting Paard in Nood die de bemiddeling van de paarden voor haar rekening neemt. Karen Soeters was erbij en deed verslag.

thuis
Guus voelt zich helemaal thuis

Frits is opgehaald door de lieve dames van Stichting Zebra-Zorg. En wat zijn ze daar blij met hem!

thuis
Frits gaat mee naar Stichting Zebra-Zorg

En Guus gaat wonen bij Dierenarts Willem en zijn vrouw Eriko van Stichting Biomentor. Guus is aan de hand tussen Willem en Eriko naar zijn nieuwe onderkomen gelopen. En met name van Eriko was Guus meteen zeer gecharmeerd! Wat een geweldig mooie plek voor hem!

thuis
Guus maakt kennis met de andere paarden
thuis
Guus en Eriko

Oquendo en Doortje worden nu tijdelijk opgevangen en Stichting Paard In Nood gaat op zoek naar de meest fijne plek voor ze.

thuis
Karen en Oquendo
thuis
Stichting Paard in Nood en Frits

Stichting Paard in Nood is trouwens ieders steun dubbel en dwars waard. Gisteren hebben ze weer een nieuw ernstig verwaarloosd paard opgenomen.

Bij Paardenopvang Amsterdam zijn Wedford, First en Kenzo veilig aangekomen. En ook deze paarden zijn verzekerd van een heel fijn nieuw huis!

Tot slot speciale dank voor Pascalle Plusquin die de hele paardenveiling onder de aandacht heeft gebracht.

thuis
Karen in overleg met Pascalle over Doortje

Doortje

©PiepVandaag.nl