#GNvdD: Wielrenner redt poesje (video)

Toen de Braziliaanse wielrenner Viitor Fonseca onlangs bezig was met een fietstocht passeerde hij onderweg een hulpeloos jong poesje. En hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om het beestje aan haar lot over te laten.

wielrenner

Best spannend, zo’n fietstochtje | Foto: screenshot video Viitor Fonseca/Facebook

Viitor stopte en besloot het poesje mee te nemen, maar als wielrenner heb je weinig mogelijkheden om zo’n beestje makkelijk te vervoeren. Daarom ritste hij zijn shirt open en nam de kitten mee, veilig tegen zijn lichaam, als een kangoeroemoeder met een baby.

Geluk
Een filmpje op Facebook van het fietsende stel ging al snel viraal, en op de beelden is duidelijk te zien dat Viitor erg gelukkig is met zijn beslissing om het poesje te redden. Inmiddels heeft hij laten weten een thuis gevonden te hebben voor de kleine poes. En het wekt de indruk dat ook zij best onder de indruk was van de fietstocht. Het lijkt er in ieder geval op dat ze aanvoelt dat Viitor het goed met haar meent. Voor Viitor Fonseca is het een bijzondere ervaring geweest die hij nooit zal vergeten. Geluk zit in een klein poesje…

Bekijk hieronder hoe fietser en poes het samen goed hebben:

Bron: The Dodo ©AnimalsToday.nl Bart van Riel

Gerelateerde artikelen:

Reacties

  1. Jeroen zegt:

    Daar hebben we heel wat meer aan dan aan die zielige zogenaamde “stoere kereltjes” zoals bijvoorbeeld de zoontjes van Trump en velen met hen, die voor hun “lol” prachtige onschuldige dieren afslachten door hen kapot te schieten. Wat zijn die triest en wat hebben die een ongelooflijk geestelijk armoedig leven. Maar blijkbaar beseffen zij dat niet, zij weten niet beter en kennen geen gevoel en echt geluk.

  2. Jeroen zegt:

    Super leuk en super mooi.
    Dit zijn echte mannen, mannen met een hart, met gevoel, met mededogen.
    Als iedereen zo’n gevoel voor dieren zou hebben, wat zou de wereld er dan een stuk mooier uitzien.