Tijdens een ruzie heeft een dronken man in Breda zijn vriendin mishandeld en haar hondje gedood. Het lichaam van het hondje is nog niet gevonden. Het voorval vond afgelopen woensdag plaats.

dronken man
Foto: M.M.Minderhoud/Wikipedia

In een woning aan de Voorvang werd de 38-jarige inwoner van Breda aangehouden. De bewoonster had in paniek de politie gebeld en was het huis uitgerend. De man had haar geschopt en schreeuwde dat hij haar hondje had gedood.

De vrouw vertelde later aan de politie dat ze bloedsporen op de muur had gezien.

Oproep
Waar het dode hondje is blijft vooralsnog onduidelijk. Mogelijk heeft de verdachte het dier in een vuilniszak meegenomen. De politie heeft een zogenaamde burgernetoproep gedaan in de hoop het hondje te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat.

Het gaat om een klein beige hondje met een beige halsband. Het diertje is waarschijnlijk gedumpt in een grijze vuilniszak. Er is geen foto van het diertje verspreid, maar mocht iemand een dood hondje vinden dat aan deze beschrijving voldoet dan wordt de vinder verzocht om contact met de politie op te nemen via telefoonnummer 112. Ook wanneer men op een andere manier getuige is geweest van de ruzie.

Bron ©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.