Rubio, een straathond die door de straten van Buenos Aires, Argentinië, zwierf, heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om geadopteerd te worden door de vrouw die hij uit koos. Olivia Sievers, een Duitse stewardess, had de verwaarloosde Rubio liefde en affectie gegeven toen ze hem op straat aan trof. Voor Rubio begon toen een zes maanden durend charmeoffensief.

straathond
Straathond Rubio vóór zijn adoptie | Foto: facebookpagina Olivia Sievers

Olivia besloot Rubio wat voedsel te geven en wat hem hem te spelen, waarna Rubio een veroveringscampagne startte met als enige doel uit te gaan maken van haar familie. Iedere nacht wachtte hij tegenover haar hotel met grote puppy-oogjes.

Aanvankelijk probeerde Olivia het hotel via andere weg binnen te komen, om te voorkomen dat hij haar volgde, maar hij bleek haar steeds te slim af te zijn en wist haar telkens te vinden. Iedere keer dat zij terugkeerde naar Argentinië stond hij haar op te wachten.

straathond
Rubio wachtend op Olivia tegenover haar hotel | Foto: Facebookpagina Olivia Sievers

In Argentinië zorgde de stewardess ervoor dat hij een huis kreeg, maar de hond rende er weg om terug te keren naar het hotel om op Olivia te wachten. Rubio had zijn besluit gemaakt, hij zou hoe dan ook bij Olivia gaan wonen, tegen welke prijs dan ook. Olivia was onder de indruk van de standvastigheid van deze bijzondere hond en begon regelmatig foto’s van de wachtende Rubio te plaatsen op haar Facebook-pagina.

straathond
Rubio en Olivia bij elkaar | Foto: Facebookpagina Olivia Sievers

Uiteindelijk besloot ze de knoop door te hakken en te accepteren dat Rubio gewoon bij haar hoorde. Rubio vloog met Olivia naar Duitsland om aan hun nieuwe leven samen te beginnen. Olivia plaatst nog altijd regelmatig foto’s op Facebook van een dolgelukkige Rubio die maximaal geniet van zijn nieuwe leven.

Bron ©PiepVandaag.nl Estefanía Pampín Zuidmeer