Wat hebben we met het hele team genoten van de hartverwarmende reacties en het medeleven! Allemaal bedankt daarvoor! Een groot gedeelte van de honden is inmiddels op een goede plek terecht gekomen. Graag geven we een update over hoe het nu met ze gaat!

De twee Teckels Lillie en Holdy hoefden niet lang te wachten op een nieuwe baas. Na aankomst bij Pack Leader in Fijnaart, werden ze dezelfde avond nog opgenomen door de heer De Jong. Beter had dit duo het niet kunnen treffen, want niet alleen heeft hij ruime ervaring met Teckels, hij is ook nog eens zelf dierenarts!

Holdie en Lillie
Holdie en Lillie met hun nieuwe baasje

Boomertje Lexje en Chihuahua Pim zijn ook samen in een gezin geplaatst. Ze hadden elkaar een tijdje niet gezien, want Pim was in huis bij een van onze gastgezinnen, de familie Abresch. Tijdens zijn verblijf daar is hij uitstekend verzorgd en mocht hij gezellig mee op stap met hun Herder Cloë! Lexje verbleef intussen bij Pack Leader. Familie Smit wilde graag met beide hondjes kennismaken. Ze hadden ook een van hun eigen honden, een prachtige Spaanse herplaatser, mee. De kennismaking verliep zo goed, dat ze allebei mee naar huis mochten! Zowel Lexje als Pim hebben hun plekkie in het nieuwe gezin al helemaal gevonden!

Lexje
Lexje
Pim
Pim

De sportieve Jack Russell Terrier Emma heeft het ook helemaal getroffen! Tijdens zijn verblijf in gastgezin Van der Bie heeft hij de harten gestolen van kennissen in de buurt. Zij lieten ons weten dat ze stonden te popelen om haar in huis te mogen nemen. Voor het Pack Leader Team was het al snel duidelijk: Emma zou het bij deze Russell-fans helemaal geweldig krijgen!

Emma
Emma

Een van de meest aparte verschijningen uit de groep honden is de gevlekte Chihuahua Loekie. De nieuwe eigenaren hebben al meermaals de vraag gekregen of ze een Tijgerhondje in huis hadden gehaald! Loekie zijn nieuwe mand staat in het huis van Rob en Karin de Boer, hun twee kinderen en Oud Duitse Herder Lana. Rob is speurinstructeur bij het Pack Leader Trainingscentrum en samen met Karin hebben ze al meerdere honden tijdelijk opgevangen. Loekie laten ze echter nooit meer gaan; deze Chihuahua is inmiddels al helemaal ingeburgerd en loopt als een van de kleinste hondjes de cursus op het Trainingscentrum mee!

Loekie
Loekie

Ook Nina de Samojeed heeft een nieuwe plek gevonden. Een van de vrijwilligsters, Ilona, is voor de charmes van deze prachtige witte dame gevallen. Nina is daarmee de tweede hond geworden van het gezin. Deze speelse jonge hond zorgt voor een ware opleving bij de al wat oudere Beagle Argus. Sinds zij in huis is wordt er samen heel wat afgespeeld!

Nina
Nina

Tot slot zijn er natuurlijk nog de twee Border Collies, Bella en Teddy. Teddy verblijft momenteel nog bij Pack Leader en doet het heel erg goed! In het begin was hij erg nerveus, maar inmiddels is hij tot rust gekomen. Teddy wacht nog op een nieuwe baas. Zijn zusje Bella is momenteel als gasthond opgenomen bij de Familie van den Berg. Bij aankomst in Fijnaart was zij niet alleen nerveus en onrustig, maar ze kon ook bijten. Na een tijdje bij Pack Leader te hebben gezeten is zij goed gekalmeerd en kon ze in een gastgezin worden geplaatst. Op dit moment heeft ze het reuze naar haar zin en speelt ze volop met de al aanwezige Rottweiler Yosh. Ook Bella wacht nog op een definitieve plaatsing! Heeft u interesse in een van de Border Collies, dan kunt u mailen naar info@packleader.nl.

Bella
Bella
Teddy
Teddy

Wat nu nog rest is ervoor te zorgen dat we een inzameling houden voor de restschulden bij de dierenarts, zodat er echt sprake kan zijn van een nieuwe start. Met het gezin in Kerkrade gaat het nu goed, omdat er rust en overzicht is gekomen. Ze kunnen voorlopig blijven rekenen op de steun van het Pack Leader Rescue Team en op Monika voor de dierenartskosten die ze voor de zorg voor de honden hebben gemaakt! Hulp hierbij en goede ideeën zijn meer dan welkom! Daarvoor kan worden gemaild naar info@packleader.nl.

©PiepVandaag.nl Bert van Straten, Pack Leader