De bekendste groep hackers ter wereld, Anonymous, opent de aanval tegen websites die dierenmishandeling promoten, om zo aandacht te vragen voor het wereldwijde probleem. De cyberaanval is specifiek gericht op websites die seksueel misbruik van dieren promoten.

anonymous

De hacktivists, zoals ze worden genoemd, nemen de sites die zijn gespecialiseerd in bestialiteit, seks met dieren, over of verwijderen ze compleet van het internet. De campagne begon eerder deze maand, onder de naam “Operation Null Denmark”. Het oorspronkelijke doel was om Denemarken onder druk te zetten om haar wet op bestialiteit te veranderen. Maar het werd veel groter dan Denemarken alleen. De campagne loopt wereldwijd en hackers uit verschillende landen, zoals Amerika, Engeland en Nederland, sluiten zich aan bij Anonymous.

Inmiddels wordt voor de grote campagne tegen bestialiteit de hashtag #OpBeast gebruikt. Verschillende hardcore dierenpornosites zijn al van het internet weggevaagd en de hacktivists zijn nog lang niet klaar, zo is te lezen op Twitter. Ze proberen zo veel mogelijk sites uit de lucht te halen, totdat hun hosts ertoe besluiten ze niet langer van hun diensten te voorzien.

Volgens de Deense website Ekstra Bladet is bestialiteit sinds gisteren eindelijk per wet verboden in Denemarken, maar in andere landen, zoals Finland, wordt het nog toegestaan.

Bron: Nertworkworld.com ©PiepVandaag.nl Monique van Dijk Armor