Deze lieve zwerfhond leefde op straat in de Verenigde Staten. Het enige wat ze bezat was een boodschappenkarretje. Rescue From The Hart vond haar, maar deze mooie dame was bang en op haar hoede en bleef terug kruipen onder haar karretje.

zwerfhond
Foto: Rescue from the Hart Facebook

Met een heleboel geduld en wat lekkers won de organisatie het vertrouwen van de hond en lukte het om haar mee te nemen. En dat was maar net op tijd, want dit beestje bleek zwanger te zijn. ‘Bailey’ werd deze mama in spé genoemd. Een paar weken later beviel ze, veilig in de opvang, van vier dochters en één zoontje: Julep, Tini, Shandy, Ginny en Gibson. De eerste maanden bleven deze knapperds lekker bij hun trotse moeder, maar uiteindelijk heeft iedere pup een individueel huisje gevonden. En mama Bailey bleef niet achter, ook zij heeft een baasje gevonden waar ze voor altijd mag blijven.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Rescue From The Hart is een organisatie uit Los Angeles, opgericht door Annie en James Hart. Zij hebben hun leven gewijd aan het opvangen van verlaten en mishandelde dieren, zowel uit dierenasielen als van de straat. Het voornaamste doel is het vinden van een geliefd huisje voor altijd voor deze beestjes.

Bronnen: The Dodo, Rescue from the Hart ©PiepVandaag.nl Sophie Janssen