Wie moet volgens jou de titel Dom Bontje 2019 krijgen? De genomineerden zijn Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Lil’ Kleine, Rapper Donnie, Jackie Groenen en Boef. Stem op jouw ‘favoriet’ en begin januari 2020 wordt de winnaar bekendgemaakt. Je hebt tot en met 31 december 2019 om je stem uit te brengen.

Wie wordt Dom Bontje 2019
Wie wordt Dom Bontje 2019? | Foto: Bont voor Dieren

Bekende Nederlanders die bont dragen geven het meest slechte voorbeeld denkbaar. Ze tonen aan dat ze totaal ongevoelig zijn voor vreselijk dierenleed en geven de dieren een trap na door ter eer en meerdere glorie van zichzelf lachend en arrogant op de foto te staan met de vacht van wat ooit een levend wezen was; een dier met gevoel en een eigen intrinsieke waarde.

Lelijke mensen

Door bont te dragen bevestigen deze BN’ers de slogan dat bont afkomstig is van prachtige dieren maar gedragen wordt door lelijke mensen. Wie bont draagt moet anno 2019 zijn of haar ogen uit de kop schamen, met de kennis die we nu hebben over de ellende die bont heet.

nertsenbont
Wie bont draagt moet de ogen uit de kop schamen | Foto: Bont voor Dieren

Wie wordt Dom Bontje 2019?

De genomineerden voor de titel Dom Bontje 2019 zijn Samantha Steenwijk, Gerard Joling, Lil’ Kleine, Rapper Donnie, Jackie Groenen en Boef. Lees op de website van Bont voor Dieren waarom ze tot de laatste zes behoren en breng je stem uit! Stemmen kan tot en met de laatste dag van dit jaar.

Bron:

©AnimalsToday.nl Bart van Riel