Tot 1 oktober is het mogelijk om je stem uit te brengen voor de House of Animals Awards 2019. Mediaproducties die op een bijzondere wijze aandacht schonken aan dierenwelzijn verdienen een Gouden Vogel. Er is een prachtige lijst genomineerden dus breng je stem uit zolang het nog kan!

Gouden Vogel
Tot 1 oktober kun je stemmen: welke mediaproducties gun jij een Gouden Vogel?

Op donderdagavond 3 oktober worden in de Rode Hoed in Amsterdam de House of Animals Awards 2019 uitgereikt aan Nederlandse nieuws- en entertainmentmedia die in het afgelopen jaar aandacht hebben besteed aan dierenwelzijn. De vakjury bestaat uit presentatrice Loretta Schrijver, filmmaker Eddy Terstall, bioloog David van Gennep, mediawetenschapper Maarten Reesink en reclamemaker Joeri Jansen. Zij toetsten mediaproducties op impact, lef, creativiteit en journalistieke integriteit.

Per categorie zijn er drie genomineerden. De indeling bestaat uit Nieuws & Actualiteiten, Infotainment, Fictie, Documentaire, Jeugd en Krant/tijdschrift.

Wie verdienen een Gouden Vogel?

De House of Animal Awards hebben de vorm van een Gouden Vogel en worden dit jaar uitgereikt door bekende dierenliefhebbers, waaronder Giel Beelen en Antoinnette Scheulderman. Breng vandaag nog je stem uit voor de Gouden Vogels 2019 en bepaal mee wie de House of Animals Awards 2019 gaan winnen. 

https://houseofanimals.nl/stemmen-house-of-animals-awards-2019/

©HouseofAnimals/AnimalsToday.nl