Op 4 oktober was het Werelddierendag, maar ook het moment dat elke Nederlandse organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden voor dieren, zich weer kan aanmelden voor de Serieus Request voor Dieren. 

serieus request

Vorig jaar was de winnaar Stichting Dierenthuis in Almere die haar Serieus Request in vervulling zag gaan, waarbij de dieren optimaal hebben geprofiteerd.

Dit jaar startte de inschrijving op 4 oktober via de speciale website www.dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren. Elke erkende Nederlandse organisatie die zich inzet voor dieren kan zijn wens inzenden.

Inschrijven is uiteraard gratis en elke organisatie is zelf verantwoordelijk voor de aangedragen informatie. Na de inschrijving ontvangen alle organisaties die gaan strijden om als winnaar uit de bus te komen, op het zelfde ogenblik bericht en kan men starten met het verzamelen van stemmen. Het publiek kiest dus uiteindelijk de winnaar van deze editie van Serieus Request voor Dieren.

Serieus Request voor Dieren is een knipoog naar de grote 3FM actie. Want naast de hulp aan mensen, leven helaas ook nog veel te veel dieren onder erbarmelijke omstandigheden. Stichting Dierenhulp weet dat maar al te goed in de 19 jaar ervaring op het gebied van dieren helpen. Daarom is er de Serieus Request voor Dieren. Op de website staat uitgelegd waaraan een organisatie moet voldoen. Voor de uiteindelijke winnaar kan de dierenwens met een waarde van 5000,00 in vervulling gaan.

Persbericht Serieus Request voor Dieren