Het lijkt een slechte grap, maar helaas is het dat niet. Wie veel geld heeft kan ‘gezellig’ op jacht met de zonen van Donald Trump. Voor een miljoen dollar beloven zij een stijlvol meerdaags jachtuitje, direct na de inauguratie van hun vader op 20 januari aanstaande. Dresscode: camouflagepakken met manchetknopen.

miljoen
Jagen met de Trumps: 1 miljoen dollar | Foto: screenshot video Trophycruelty’s channel/YouTube

Behalve jagen of vissen met Donald jr. en Eric is het miljoen ook goed voor een fotosessie met pa Trump. En wie niet zoveel geld heeft krijgt ook een kans, want voor 500.000 dollar kun je samen met de heren een grizzlybeer afknallen, voor 250.000 een eland, je betaalt 100.000 dollar voor het uit zee vissen van een marlijn, het vangen van regenboogforellen kost 50.000 dollar en voor 25.000 nemen de zoontjes Trump je mee voor de jacht op wilde kalkoenen. Er worden tevens optredens van bekende artiesten beloofd. Het aantal deelnemers per trip is overigens beperkt, dus wees er snel bij!

Belachelijk
Het nieuws over deze belachelijke fondsenwerving is de afgelopen dagen veelvuldig gedeeld op de sociale media:

Iedereen kent inmiddels de foto’s waarop Donald Trump jr. trots poseert met door hem vermoorde dieren, in zijn hand het geweer als fallussymbool:

‘Conservation’
De heren Trump beweren dat de opbrengst van deze veiling naar dierenbeschermingsprojecten gaat, maar noemen geen namen. Het is inmiddels alom bekend dat Donald jr. en Eric fervente trofeejagers zijn en die hebben andere ideeën over ‘wildlife conservation’ dan echte dierenbeschermers. Helaas zijn er genoeg mensen die in deze leugens trappen, maar gelukkig krijgen de heren ook weerwoord van bekende artiesten, zoals Madonna op Instagram:

“How Big of (a) Pussy Do you have to BE to kill this Noble Animal for sport? Just ask Donald Trump Jr and his brother Eric.”

Vertaald: Wat voor watje moet je zijn om voor de sport dit nobele dier te vermoorden? Vraag het maar aan Donald Trump jr. en zijn broer Eric.

Koffie met Ivanka
Wie niet zo van jagen houdt kan overigens ook een bod doen op dochter Ivanka Trump. Voor 50.000 dollar stelt zij zich beschikbaar om samen koffie te drinken. Dit zal 45 minuten duren en het geld gaat naar de Eric Trump’s Foundation. Over wat er vervolgens mee gedaan wordt is nog niets bekend. Wel is duidelijk dat de familie Trump nergens voor terugdeinst, zolang het maar geld oplevert.

Weinig goeds
In onderstaande video is een aantal foto’s te zien van de familie Trump tijdens hun jachtpartijen in Afrika. Velen vragen zich af wat ons allemaal te wachten staat de komende vier jaar met president Trump aan het roer. Veel goeds voor dieren, natuur en milieu zal het waarschijnlijk niet brengen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Bron ©PiepVandaag.nl Bart van Riel


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.