Toen na lange tijd nog altijd niemand deze roodharige kitten een kans op een mooi leven wilde geven door deze te adopteren, schoot Santuario Compasion Animal in Spanje te hulp.

roodharige kitten
Dit buitenbeentje heeft eindelijk een warme thuis! | Foto: Animal Rex

De kitten valt niet alleen op vanwege zijn opvallende kleuren, maar met name door zijn vreemde gezichtje. Dat laatste was waarschijnlijk de reden dat niemand hem wilde adopteren. Zijn broertjes en zusjes hebben allemaal een thuis gevonden, maar hij werd hulpeloos achtergelaten op straat. Laura Llacer van het dierenopvangcentrum heeft gelukkig zich over deze arme jongen ontfermd en noemde hem Romeo.

Trouw aan zijn nieuwe naam heeft de liefdevolle Romeo nu een warme thuis gevonden. Het gezin waar hij liefdevol is opgenomen hoopt dat zijn verhaal mensen inspireert om hun vooroordelen over een vreemd snoetje opzij te zetten:

“Het lijkt er sterk op dat niemand Romeo wilde adopteren omdat ze hem lelijk vonden. Nu schrijven mensen van over de hele wereld naar ons om te vragen hoe het met hem gaat.

We hopen dat dit verhaal zal bijdragen aan het stoppen van vooroordelen en ons leert wat belangrijkst is, wat ons samenbrengt: de wil om te leven!”

Bron ©PiepVandaag.nl Bram Vogels


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.