Schrijven en dierenliefde gaan vaak hand in hand. Dat blijkt maar weer uit de vele – ook bekende – auteurs die belangeloos een bijdrage hebben geleverd aan de verhalenbundel Meliefje, Meliefje wat wil je nog meer. Alle opbrengsten uit de verkoop van deze verhalenbundel komen 100% ten goede aan Stichting Melief, die uitgerangeerde dieren permanent een vaste woonplek biedt.

Meliefje, Meliefje

Op zaterdag 4 oktober 2014 vindt om 15.00 uur de feestelijke boekpresentatie plaats in hotel Erica in Berg en Dal. Alle bezoekers kunnen de bundel dan aanschaffen.

De in Frankrijk woonachtige schrijfster Roos Boum (bekend van de bestseller Valse Salie) en journaliste en schrijfster Sylvia de Witt hebben samen een prachtige verhalenbundel samengesteld voor het goede dierendoel Stichting Melief. Voor dit boekproject wisten zij 28, niet de minste Belgische en Nederlandse auteurs, te strikken die allen belangeloos hun medewerking hebben verleend:

Auteur en cabaretier Kees van Kooten, fractievoorzitter Partij voor de Dieren Marianne Thieme, winnaar van de Annie Romeinprijs Mensje van Keulen, dorpsdichter Tine Hertmans, PC Hooftprijs-winnaar Charlotte Mutsaers, aanstormend internationaal fantasytalent Thomas Olde Heuvelt, spiritueel auteur en columniste Susan Smit, hoogleraar sociale psychologie Roos Vonk, dichteres Netty van Kaathoven, Martin Gaus, aankomend schrijftalent Mirjam Hildebrand, Nominee Libris Literatuurprijs Miriam Guensberg, Gouden strop-winnaar Michael Berg, creator van de VT-thrillerreeks Melissa Skaye, Verfilmd auteur Marlen Beek-Visser, dorpsdichter en columnist Marcel Vaandrager, winnaar Beste Nederlandse Vrouwenthriller Linda Jansma, PiepVandaag-oprichter Karen Soeters, verfilmd thrillerauteur Judith Visser, Unleash Award-winnaar Jean-Paul Colin, winnaar Delta Lloyd poëzieprijs Gert-Jan van den Bemd, roma-kenner Felicita Vos, spiritueel teacher Els Basten, winnaar Hercule Poirotprijs Bob Van Laerhoven, EU-lijstduwer en schrijfster Annemarie Postma, verfilmd auteur Aefke ten Hagen.

Ook Roos Boum en Sylvia de Witt leverden ieder een mooie bijdrage voor dit boek. Sylvia de Witt een spannende korte thriller en Roos Boum een ontroerend verhaal dat je niet loslaat.

De bundel bestaat uit 250 pagina’s en biedt een verscheidenheid aan spannende verhalen, pittige columns en ontroerende gedichten, waarin een dier of meerdere dieren de hoofdrol spelen. Het is een boek met een lach, een traan en een denkrimpel en een ware aanwinst geschikt voor een breed publiek. Na elk verhaal staat er een mooie foto van de auteur met een dier. Het gaat om foto’s die veelal nog niet eerder openbaar zijn gemaakt.

De verhalenbundel kan worden besteld via:

BestelMeliefje@RoosBoum.nl
of bij de boekhandel: ISBN 978-94-91886-16-4
Prijs: € 17,95

Persbericht Sylvia de Witt Publicaties


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.