De broodfok puppyhandel maakt misbruik van vertrouwen en doet alles om je een puppy aan te smeren. Malafide handelaren bieden via Marktplaats hondjes aan afkomstig uit Oost-Europa, die vaak te jong en ziek zijn. Recent werd nog het zeer besmettelijke parvovirus aangetroffen bij een pup van broodfokhandelaar De Meiboom in Diessen, die daarmee voor de zoveelste keer negatief in het nieuws komt. Karen Soeters van House of Animals roept de hulp in van het publiek.

Marktplaats
Karen’s vlog: Koop geen hondjes via Marktplaats | Foto: screenshot video Animals Today/YouTube

De Meiboom verschijnt her en der op Marktplaats met allerhande puppy’s, maar altijd onder verschillende accounts. House of Animals Investigations doet onderzoek naar deze malafide puppyhandelaar. Karen Soeters roept in haar vlog de hulp in van het publiek, de hondenbezitters:
.


.
Heb jij ervaringen met De Meiboom uit Diessen, deel die dan met ons via redactie@animalstoday.nl. Wij respecteren je privacy en gaan zorgvuldig om met je verhaal. Met de informatie zal House of Animals Investigations verder onderzoek kunnen doen naar De Meiboom in Diessen – en de malafide puppyhandel in Europa.

De malafide puppyhandel moet stoppen, koop geen hondje via Marktplaats!
.

  • Lees ook:

Karen’s blog: Help jij mee de handel in puppy’s te stoppen?

.
©AnimalsToday.nl Karen Soeters