De winter staat voor de deur en opvang Odessa Cat Crew heeft dringend warme kattenhuisjes nodig om zwerfkatten te kunnen beschermen tegen de kou. Vorig jaar kon House of Animals dankzij de binnengekomen donaties de kattenhuisjes in Odessa bekostigen. En dit jaar willen we weer heel graag helpen. 
warme kattenhuisjes
Oekraïne: De katten in Odessa hebben 37 warme kattenhuisjes nodig! | Foto: Odessa Cat Crew
Odessa Cat Crew heeft voor deze winter 50 kattenhuisjes nodig. Een donatie voor de eerste 13 huisjes is al binnen. Gerda Brasser uit Krommenie heeft geld ingezameld om de katten deze winter warm te houden. Zij haalt zwerfafval van de straat en hiermee zamelt ze geld in voor dieren. Maar we hebben nog 37 nodig. Ze kosten per huisje 30 euro. Kan je ons helpen met een donatie?

Warme Kattenhuisjes

Odessa Cat Crew zorgt voor 80 katten en 16 honden, en daarnaast meer dan 100 straatkatten. Zij kunnen in de kattenhuisjes schuilen – die ze vaak delen. Ze krijgen dagelijks voedsel en medicatie. De kattenhuisjes worden van piepschuin gemaakt en aan de binnenkant wordt materiaal toegevoegd zodat de katten lekker warm blijven.
Kattenhuisje | Foto: Odessa Cat Crew
Vanuit House of Animals hebben we eerder geholpen met voedsel, medicijnen, benzine en voedingsstations. Blijf de dieren in nood alsjeblieft steunen. Zonder jullie hulp kunnen we er niet voor zorgen dat de straatkatten van Odessa de winter warm kunnen doorbrengen. Doneer zodat Odessa Cat Crew de 37 benodigde kattenhuisjes kan aanschaffen voor de straatkatten van Odessa!
  • Blijf de dieren in nood alsjeblieft steunen: klik hier
  • Lees ook:

#GNvdD: Een berg brokjes voor de hongerige katten in Odessa, Oekraïne

©AnimalsToday.nl / House of Animals Estefania Pampin Zuidmeer