House of Animals biedt al langer dan een jaar noodhulp aan dieren in nood in het door oorlog getroffen Oekraïne. Het #GNvdD van vandaag is een mooie update vanuit Odessa, waar zwerfkatjes dankzij onze steun weer een berg brokjes hebben gekregen. 

berg brokjes
#GNvdD: Een berg brokjes voor de hongerige katten in Odessa, Oekraïne | Foto: Odessa Cat Crew

House of Animals heeft Odessa Cat Crew geholpen met warme kattenhuisjes voor de zwerfkatten. Maar ook met voedsel, medicijnen, benzine en voedingsstations. Hiermee kan Odessa Cat Crew tachtig katten en zestien honden verzorgen, en daarnaast meer dan 100 straatkatten van voedsel en medicatie voorzien.

Ze zorgen inmiddels voor hele kattenfamilies. Soms moeten ze ver rijden om de katten te voeren, maar afstand is duidelijk geen reden om de hongerige katjes niet te voeren:

“Het is heel ver van mijn huis maar ik zoek tijd om ze te voeren of neem een taxi omdat deze katten erg hongerig zijn en leven op een verlaten plek waar niemand voor ze zorgt.”

Brokjes voor honden

Ze zorgen niet alleen voor katten, ook hondjes krijgen brokjes van ze:

“Ik heb water en eten achtergelaten voor de honden. Ze zijn geweldig, ze waren erg slaperig, ik denk dat ze zich opwarmden in de lentezon en lekker aan het uitrusten waren.”

Berg brokjes
Honden in Odessa | Foto: Odessa Cat Crew

We zijn zo blij dat Odessa Cat Crew met zoveel devotie de straatdieren steunt dankzij onze noodhulp!

#GNvdD: Een onafscheidelijk duo heeft nu een warm huisje in Oekraïne

Help je mee?

©AnimalsToday.nl | House of Animals Estefania Pampin Zuidmeer