Kat Miesje is op brute wijze doodgeslagen door een nog onbekende man in Amsterdam. De politie heeft vandaag beelden gedeeld van het incident, waar te zien is hoe een man Miesje doodslaat. De politie is op zoek naar de dader.

Kat Miesje
Kat Miesje op brute wijze doodgeslagen in Amsterdam | Foto: Politie

Op 10 februari werd Kat Miesje doodgeslagen in de wijk De Pijp. De politie heeft de schokkende beelden naar buiten gebracht in de hoop bruikbare tips binnen te krijgen om de dader te vinden. De beelden van het doodslaan van Miesje laat de politie niet zien. Woordvoerder van de politie over de beelden:

“We stoppen hier met het tonen van de beelden want ze zijn echt heel naar en zeer schokkend om te zien. De kat ligt hier spartelend op de grond en wordt vervolgens nog tegen haar lijfje geschopt. Het arme dier vliegt nog een meter door de lucht en landt hier tegen de plantenbak.”

Dader doodslaan kat Miesje

Diezelfde avond werd het dode lijfje van Miesje door haar eigenaar gevonden. Heb je iets gezien en/of herken je de dader? Meld je aan bij de politie door te bellen met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het betreft hier zaaksnummer: 2024037747

Bronnen:

©AnimalsToday.nl Estefania Pampin Zuidmeer