Op 3 oktober worden voor de derde keer het House of Animals Awards-gala georganiseerd in de Rode Hoed in Amsterdam. ‘We inspire change’ is het thema van de 3e House of Animals Awards; het enige event in Nederland waar mensen die werkzaam zijn in de media worden beloond omdat ze aandacht schenken aan dierenwelzijnskwesties en daarmee het bewustzijn van mensen op dit gebied hebben vergroot.

House of Animals Awards
De kaartverkoop voor de House of Animals Awards is van start gegaan!

Dat is nu belangrijker dan ooit, want het gaat te vaak mis met dierenwelzijn in Nederland. Neem nou de herten, die massaal worden afgeschoten in de Oostvaardersplassen, of de damherten in de Waterleidingduinen bij Zandvoort. In de veehouderij moeten enorme veranderingen plaatsvinden om de leefomstandigheden te verbeteren voor de miljoenen varkens, kippen en runderen, maar de regering geeft daar geen gehoor aan. En er zijn nog steeds heel veel mensen die een puppy kopen van illegale broodfokkers, waar honden hun hele leven worden uitgebuit en mishandeld.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Dit raakt de kern van House of Animals. ‘We inspire change’ gaat over verandering die we met elkaar willen bewerkstelligen en dat is precies waar de House of Animals Awards over gaan: een waanzinnig mooi evenement waar we mensen werkzaam in de media die voor deze verandering staan belonen en inspireren dit te blijven doen in de toekomst.

Wil jij verzekerd zijn van een kaart voor deze bijzondere avond bestel dan nu met een earlybird korting. Koop je kaartje hier!

Bron: