Kerst is de tijd van geven en gezelligheid. Helaas is het niet voor iedereen even gezellig in Nederland en niet iedereen kan een cadeautje onder de boom verwachten. Veel asieldieren te wachten tot ze in een liefdevol thuis worden opgenomen. Vrijwilligers doen hun uiterste best om deze viervoeters liefdevol te verzorgen, maar de dieren in het asiel zouden rond de feestdagen best wat extra’s kunnen gebruiken.

asieldieren
Jolly Christmas! | Foto: Dierentehuis ’t Schuthok

Dierentehuis ’t Schuthok in Den Helder organiseert voor het vierde achtereenvolgende jaar de kerstactie Jolly Christmas. Tijdens deze actie kan iedereen kerstman of kerstvrouw spelen en helpen om de asieldieren extra te verwennen. Niet iedereen is in staat om een asieldier een warm thuis te bieden, maar een klein cadeautje is vaak wel mogelijk.

Wie doet mee?
Tijdens Jolly Christmas kan iedereen kerstcadeautjes voor de dieren komen brengen naar Dierentehuis ’t Schuthok. Denk hierbij aan voeding, koekjes en snoepjes, looptuigjes en speeltjes, maar ook bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen voor het asiel. Ook een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld dieetvoeding, dierenartsbezoek, pijnstillers of andere medicijnen wordt enorm op prijs gesteld.

Asiel in de buurt
Maar niet alleen de asieldieren bij Dierentehuis ’t Schuthok verdienen wat extra’s. Alle asieldieren in Nederland zullen blij zijn met een klein kerstcadeautje. Wil je wat bijdragen? Bel je lokale dierenasiel en vraag wat ze nodig hebben. De dieren zullen er heel blij mee zijn!

Laat kerst niet ongemerkt voorbij gaan. Let it be a Jolly Christmas!

©AnimalsToday.nl Monique van Dijk Armor