Een week geleden werd Jane Goodall 85 jaar en ook Animals Today feliciteerde deze bijzondere dierenbeschermer met haar verjaardag. Immer veerkrachtig en met een inspirerende uitstraling bedankte ze in een videoboodschap iedereen in Nederland voor de beste wensen.

Jane
Foto: screenshot video Het Jane Goodall Instituut Nederland/YouTube

Gemiddeld om het jaar brengt Jane Goodall een bezoek aan ons land, al zullen we nog even geduld moeten hebben tot december. Exacte data zijn nog niet bekend, maar wat wel vaststaat is dat ze nog altijd even inspirerend is en wie in december voor het eerst een lezing van haar gaat bijwonen zal dat bevestigen.

Bekijk haar dankwoord hieronder:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Jane Goodall jaar

Haar 85e verjaardag luidde tevens het Jane Goodall Jaar in, waarover JGI Nederland schrijft:

“Een jaar waarin wij ons nog meer dan normaal zullen inzetten voor de duurzame bescherming van de chimpansees hun leefgebied en dus onze aarde. Welke keuze maak jij? Kom dit speciale Jane jaar ook in actie voor een betere wereld met Roots & Shoots Nederland, of start je eigen actie met een actiepagina op PIFWorld.”

Roots & Shoots is een wereldwijd project en geheel gericht op educatie van jongeren en hoe zij in hun eigen leefomgeving iets kunnen doen voor dieren en natuurbescherming.

Jane Goodall
Carré, 23 mei 2018 | Foto: Animals Today

Zodra we meer weten over de data waarop ze in Nederland is en welke openbare activiteiten georganiseerd worden lees je erover op Animals Today.

Bron:

©AnimalsToday.nl Bart van Riel