Sinds 26 januari is hondje Sophie uit Spanbroek (gemeente Opmeer, Noord-Holland) onvindbaar. Deze kleine Jack Russell verdween spoorloos, en haar baasje Petra Logger is radeloos.

hondje Sophie
Wie weet waar hondje Sophie is? | Foto: screenshot video NH Nieuws

Sophie was op 26 januari zoals gewoonlijk lekker buiten aan het rondscharrelen op het erf van haar huis aan de Lage Hoek in Spanbroek. Dit was het hondje gewend, maar toen Petra Logger ’s avonds thuiskwam bleek Sophie er niet meer te zijn. Petra heeft alles doorzocht, zowel in huis, als op het erf en in de paardenstallen, maar zonder resultaat.

Lief
Petra is erg gehecht aan haar hondjes, want ze heeft er twee. Na de verdwijning van Sophie begon ze een grote zoektocht in de omgeving, verspreidde  flyers met het signalement van Sophie, nam contact op met organisaties die wellicht meer wisten over het hondje, maar tot nu toe zonder enig resultaat. Petra Logger tegen NH Nieuws:

“Ik blijf hoop houden dat ze terug komt. Ze is een ontzettend lief hondje en ze houdt van gezelligheid. Misschien zit ze wel bij iemand thuis.”

Petra heeft sinds de verdwijning van Sophie erg slecht geslapen. Ze blijft ’s avonds zo lang mogelijk wakker en is erg verdrietig.

Beloning
Dankzij crowdfunding heeft Petra een bedrag bijeen gekregen van 2000 euro, als beloning voor degene die weet waar Sophie nu is en haar weer terugbrengt naar huis. Dus mocht je in de omgeving van Spanbroek wonen en heb je een rondzwervende Jack Russell gezien, neem dan contact op met Petra Logger, via telefoonnummer 06-22444587. Ook kan het zijn dat je iemand kent die het hondje zolang heeft opgevangen, maar dit niet gemeld heeft bij – bijvoorbeeld – Amivedi. Niet alleen maak je Petra dolgelukkig door haar weer te herenigen met Sophie, want de forse beloning is dan voor jou!

In onderstaande reportage van NH Nieuws doet Petra haar verhaal. Kijk alsjeblieft en deel dit bericht op de sociale media, zodat Sophie snel weer terug is bij haar baasje:

Bron ©PiepVandaag.nl Bart van Riel